Vil du være med?

Vi er så takknemlige for alle som engasjerer seg i BM gjennom bønn for andre mennesker og gjennom innsamling av penger. Pengene vi samler inn til Bolivia og Peru går til å fortelle om Jesus og å forbedre oppveksten til barn og unge. Dersom vi samler inn nok penger til prosjektene vi har informert om her, går resten til annet misjonsarbeid i Bolivia og Peru.

Hvordan samles pengene inn til BM?

Noen lager basar, noen gjør tjenester for andre. Noen samler flasker, og andre igjen lager loppemarked. Noen har løpt for å få inn penger, og mye blir samlet inn i barnehager og på leir.

Takk for at dere er med på dette! Det er viktig at vi som har så mye, deler med de som trenger pengene mer enn oss. Og Gud har sagt at det følger velsignelse med å gi.

Blessings!

Husker dere gutten i Bibelen som hadde to små fisker og fem små brød? Da Jesus velsigna det, ble det nok til mange tusen mennesker! Vi ber også om at Jesus må velsigne pengene vi gir til BM, slik at de blir brukt best mulig! Fint om du også har lyst til å være med!

Informasjon om BM finner du i klubbavisen og på superblink.no. Her vil det bli lagt ut både filmer og artikler etterhvert. (Filmene kommer i slutten av september.) Du kan også bestille BM materiell på tlf 22007200.

Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Hei!
Du må logge deg inn for å kommentere!
Du kan også registrere deg dersom du er ny!