Valgte Jesus

Anu og familien har valgt å tro på Jesus. Nå vet Anu at det finnes en Gud som hører når hun ber til ham.

Anu er 9 år og bor i en ger sammen med mamma, pappa og lillebror Temuujin. En ger er et stort, rundt telt som mange i Mongolia bruker i stedet for vanlige hus. Pappaen til Anu og Temuujin reiser mye i forbindelse med jobben, og er ofte borte flere uker på rad. Anu og Temuujin har også to eldre søsken. De studerer og bor ikke hjemme lenger.

På dagtid, når Anu ikke er på skolen, går hun på SFO. Mammaen hennes er kokk der, og lager frokost og lunsj for barna.

På søndagene går familien i kirka, og Anu går på søndagsskole, men for bare to år siden hadde familien aldri hørt om Jesus.

Det startet med at de to eldste søsknene begynte å gå i kirka. Først holdt de det hemmelig for de andre, men etter hvert fortalte storesøsteren hjemme hva hun hadde lært om Jesus. Hun overtalte mammaen til å bli med i kirka.

– Det var litt skummelt å gå inn i kirka, men det føltes veldig godt å være der, husker Anu’s mamma.

Så begynte Anu å gå på søndagsskolen.

– Å gå på søndagsskolen hjelper meg med å lære mer om Jesus, forteller hun.

Livet har endret seg for Anu siden hun ble kjent med Jesus.

– Å tro på Jesus er annerledes enn det vi trodde på før. Nå vet jeg at det finnes en Gud som hører når jeg ber, sier hun.

Hver dag leser Anu og moren hennes i Bibelen. Noen ganger er det litt vanskelig å forstå det de leser, men det er ikke rart når man nettopp har blitt kristen! Anu prøver å lære bibelvers utenat, og ønsker å forstå Bibelen bedre. Hun ønsker også å gjøre det bra på skolen, for hun drømmer om å bli lærer når hun blir voksen.

Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Hei!
Du må logge deg inn for å kommentere!
Du kan også registrere deg dersom du er ny!