Unapenda kununua Twende?

Salgskonsulent Linkus. Høres ikke det fint ut?

Av Torunn Haraldsen og Torgeir Henden (foto)

Det er nemlig selger jeg er nå, iallfall en liten time. Og varen jeg selger, er «Twende», bladet som kan ligne litt på Superblink.

«Unapenda kununua Twende?» må jeg si til de som går forbi. Det betyr noe sånt som «Har du lyst til å kjøpe Twende?»

Du lurer kanskje på hvorfor vi selger Twende og ikke gir det bort, siden folka her ikke har så mange penger. Misjonær Anne fortalte meg at når menneskene i Tanzania må betale for noe – og det trenger ikke være dyrt – så blir det de kjøper mer verdifullt enn om de skulle fått det gratis. Derfor tar de også bedre vare på det. Og vi vil jo gjerne at de skal lese i Twende, og ikke kaste det rett i søpla!

Jeg fikk solgt ganske mange blader, og de andre som solgte bibler og bøker fikk også solgt mye denne dagen. Håper det at de hadde en blå, høy krosjiguru med i salgsteamet var en av årsakene til at salget gikk så bra!

Å kjøpe et Twende koster 2 norske kroner (eller 500 tanzanianske shilling). Å lage et blad koster 6 norske kroner. Det vil si at de trenger 4 kroner ekstra for å lage et Twende-blad. Disse pengene skal du og jeg få være med på å samle inn gjennom Barnas Misjonsprosjekt.

Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Hei!
Du må logge deg inn for å kommentere!
Du kan også registrere deg dersom du er ny!