Til de voksne

 

Velkommen til Superblink, barnas medieklubb!

Superblink er en medlemsbasert klubb som består av nettstedet superblink.no, klubbaviser, CD’er og andre overraskelser. Vår visjon er at barna skal få Jesus rett hjem.

Superblink.no er et stort og trygt nettsted for barn. Gjennom spill, film, lyd og andre aktiviteter får barna lære mer om Bibelen og misjon.

Vi har ingen lenker videre til sider som ikke er laget for barn. Likevel kan vi ikke garantere at barn selv ikke finner fram til nettsteder som ikke passer for dem. På nettstedet vårt kan barna kommunisere med hverandre og oss. Det er bare betalende medlemmer som kan kommunisere med hverandre med egne ord.

Selv om man ikke er betalende medlem, kan man likevel være Superblink-bruker. Barnet får da en noe begrenset tilgang til nettstedet.
I tillegg til det innholdsrike nettstedet, består Superblink av to andre hoveddeler: Klubbaviser og CD’er.

Klubbavisen kommer ut åtte ganger i året. Her finner du fortellinger og kule fakta, tegneserier, film- og musikkomtale, leserbrev, konkurranser og misjon. Sammen med flere av klubbavisene får medlemmene også en overraskelse. CD’ene kommer sammen med klubbavisen tre ganger i året og inneholder hørespill, sanger, historier og lydbøker.

Det koster 485 kroner per år å være medlem i Superblink. Vi har også tilbud om et halvt års medlemsskap. Regningen kommer i posten eller på mail etter at man har meldt seg inn.

Hvis søsken deler Superblink, kan de opprette hver sin bruker. Dette koster kroner 100 i tillegg per ekstra barn. Det er også et tillegg i prisen for sendinger til utlandet.

Det går an å tegne gruppemedlemskap for klubber og barnehager. Vi har flere spesialtilbud til grupper.

Eier
Superblink eies og drives av NLM Ung, barne- og ungdomsorganisasjonen til Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) i samarbeid med IMF Ung og Norea Mediemisjon.

NLM er Nord-Europas største misjonsorganisasjon og har arbeid i fire verdensdeler. I Norge driver NLM blant annet barnelag, skoler, barnehager og leirsteder. Siden 1917 har organisasjonen gitt ut barnebladet Blåveisen, som startet i 1882. Dette bladet skiftet navn til Blink i 2001, som igjen ble en del av Superblink i 2006.