Ruben Gazkis TRYLLESKOLE – 3. triks

Som du vet, så handler påsken om hvordan Jesus tok straffen for alt det gale du og jeg har gjort, for at vi skal få komme til Himmelen og være sammen med Ham. Trikset du skal få lære denne gangen kan brukes til å forklare og illustrere påskens budskap for familie og venner, eller du kan bare bruke det til å imponere hvem som helst resten av året!

Hei igjen!

Trikset er et klassisk mynttriks som jeg har hatt på mitt repertoar i mange år. Denne gangen får du bare fortellingen rundt trikset og en beskrivelse av hva publikum ser, her i klubbavisen. For å lære deg framgangsmåten til trikset, må du se filmen som ligger på Superblink.

Jeg viser fram en stor, skinnende mynt og forteller at dette er slik Gud skapte oss og vil at vi skal være; blanke, verdifulle og flotte! Men dessverre velger vi ofte å gjøre dumme ting heller enn å være gode mot hverandre. Bibelen kaller det “synd” når vi sårer hverandre eller Gud.

Og mens jeg dekker til mynten med et stort, rødt tørkle og snurrer mynten fast, forklarer jeg at synden vår dekker oss til, den skiller oss fra Gud og holder oss fanget. Men heldigvis hadde Gud en plan. Han sendte sin eneste sønn Jesus, som var villig til å dø på korset for at vi skulle kunne slippe fri fra synden og komme til Himmelen i stedet! Og samtidig som jeg sier dette presser jeg mynten ut, rett gjennom midten av tørkleet…

Da kan jeg vise at mynten har kommet seg løs fra tørkleet, uten at det har blitt noe hull på midten. Det er ganske magisk! Vil du vite hvordan det gjøres? Da må du altså se filmen. Vi sees der!

Lykke til!!

Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Hei!
Du må logge deg inn for å kommentere!
Du kan også registrere deg dersom du er ny!

 • Magdalena3 skrev en kommentar 2. desember 2016
  Dette liker jeg veldig godt!
 • Magdalena3 skrev en kommentar 2. desember 2016
  Dette liker jeg veldig godt!
 • BorghildH skrev en kommentar 22. mars 2016
  ja godt triks
 • Muffin-venn skrev en kommentar 8. mars 2016
  godt triks