Oppdrag utført

Puh – nå kan jeg puste letta ut! Oppdraget som jeg fikk av Anne og Cathbert i Arusha er nemlig utført.

Av Torunn Haraldsen

Du husker sikkert at jeg fikk en bunke med barnebladet Twende, og at jeg skulle dele dem ut til barn på Kiabakari.

På tirsdagene er det barnelagsdag på Kiabakari, og det var en ypperlig anledning til å få delt ut bladene. Barna ble veldig glade! De stilte seg i en lang, lang kø for å få et hver.

Før utdelingen fikk jeg være på barnelaget sammen med barna. De var inndelt i jenter og gutter. Jentene var veldig flinke til å synge, og guttene spilte fotball. Når de hadde sunget og spilt litt, var det andakt. De snakket om Jesus som døde på korset for syndene våre. Lederen hadde med jord, slik at hun kunne lage Golgata og en grav, og hun hadde laget tre kors av pinner. Så hadde hun med seg tre legofigurer. De skulle forestille Jesus og de to røverne. Barna var utrolig flinke til å sitte stille! Jeg tror de syntes det var spennende å høre om det som skjedde på Golgata.

Jentene lærte meg noen nye sanger. Eller – lærte og lærte – noen av dem kunne jeg faktisk fra før, bare med norsk tekst. De sang både Bygge Guds rike og Over berget nedi dalen. Og så sang de en sang om Fader Abraham, og da måtte vi veive med både armer og bein og til slutt hele kroppen og jeg var helt, utrolig, totalt utslitt etterpå.

Til slutt lekte vi «Alle mine kyllinger, kom hjem!» Det var megavarmt og superdupergøy!

Så var den gøye og fine barnelagsdagen over. Barna tok med seg Twende og hver sin Superblink-sekk hjem. Jeg håper de får tid til å lese i bladet. Der står det nemlig enda mer om Jesus, korset og den tomme graven.

Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Hei!
Du må logge deg inn for å kommentere!
Du kan også registrere deg dersom du er ny!