Linkus tester akebrett

Ta en titt på når Linkus er på farten i bakken.

Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Hei!
Du må logge deg inn for å kommentere!
Du kan også registrere deg dersom du er ny!

 • Amanda11 skrev en kommentar 8. mai
  Kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuùuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllllllllllllttttttttttttttttttttttttt
 • Muffin-venn skrev en kommentar 4. mai 2016
  kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
 • Linkus skrev en kommentar 1. mars 2016
  Dere skjønte trikset, ser jeg. Det var Kjartan som filmet meg mens jeg akte, og han kjørte filmen først vanlig og så baklengs - og litt fort. Det kiler litt i magen når jeg ser på den. Tji-hi...!! Nå må jeg nok snart ut og ake igjen, for nå har de meldt snø...
 • Linkus skrev en kommentar 1. mars 2016
  Dere skjønte trikset, ser jeg. Det var Kjartan som filmet meg mens jeg akte, og han kjørte filmen først vanlig og så baklengs - og litt fort. Det kiler litt i magen når jeg ser på den. Tji-hi...!! Nå må jeg nok snart ut og ake igjen, for nå har de meldt snø...
 • Bernhard07 skrev en kommentar 23. februar 2016
  Dette liker jeg veldig godt!
 • Haga skrev en kommentar 14. februar 2016
  Hvordan kan du renne opp?
 • EllenRebecca skrev en kommentar 12. februar 2016
  ÆH? eh!
 • EllenRebecca skrev en kommentar 12. februar 2016
  enig GISG01