Linkus prøver turn!

Se hvordan det går når Linkus får bli med Martine og Isabell i turnhallen!

Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Hei!
Du må logge deg inn for å kommentere!
Du kan også registrere deg dersom du er ny!

 • Amanda11 skrev en kommentar 4. oktober
  Den var gøy og så videre med å finne en annen gang da er jeg ser det er en del på Twitter hei jeg har fått med meg på 5 og jeg er ikke noe å gjøre noe for meg er at det ikke blir for dumt at du er så heldig at det ikke blir for dumt at du er så utrolig bra ut det der var du på jobb i morgen skal vi ta det opp med en liten stund til neste gang jeg ser det er 8år i love at det ikke blir for dumt ut til en rekke å ta det som skjer på om jeg ser på dette i løpet det blir nok litt tid å kg på om jeg ser på dette i løpet det blir nok litt tid å svare meg en tilbakemelding fra de to første gang på en gang for lenge til du har det blitt litt bedre jobb som har en 8år i love at du ikke kan jeg få lov om sosiale og politiske partier i love at du ikke kan jeg få lov om sosiale og politiske og så er jeg ikke er jeg ikke er jeg ikke er jeg ikke er jeg ikke er jeg ikke er
 • Tomine skrev en kommentar 14. mai
  Jeg går også på turn og si var god god!!👍👍👍
 • Tomine skrev en kommentar 16. april
  Dette liker jeg veldig godt!
 • Tomine skrev en kommentar 8. april
  WOW
 • Emma11 skrev en kommentar 1. april
  Du var flink å hoppe ned
 • PrinsesseSofie skrev en kommentar 19. februar
  dette klarte du linkus
 • Syngejenta skrev en kommentar 27. november 2019
  :-):-):-):-):-)