Hei på deg!

Jeg har vært på enda en ny, spennende reise med Barnas Misjonsprosjekt (BM). Denne gangen gikk turen til Mongolia. I Mongolia ble jeg kjent med mange barn. Noen av dem kan du lese om i klubbavisen og se på film her på superblink.no.

Foto: Øyvind Ganesh Eknes

Mongolia er et spennende og flott land. Her lærer de for eksempel opp ørner til å jakte på rovdyr. Gjett om det var spennende da jeg fikk dra på jakt med ørn!

 

Men – ikke alt er like kult og spennende i Mongolia, og mange barn har det vanskelig. Ved å gi penger til Barnas Misjonsprosjekt, er du med på å gjøre livet litt enklere for noen av disse barna.

 

Dette året går pengene fra BM blant annet til:

 

Barn med funksjonsnedsettelse

Å ha en funksjonsnedsettelse betyr å ha fått en skade eller en sykdom som gjør at man ikke kan gå, prate eller gjøre forskjellige ting som er naturlig at andre mennesker kan. Mongolske barn med funksjonsnedsettelse får lite hjelp utenfra. BM støtter et prosjekt der målet er å gjøre livet for disse barna enklere.

SFO

I Khovd i Mongolia er det lite fritidstilbud for barna når de ikke er på skolen. Derfor går mange skolebarn rundt uten å ha noe å gjøre, mens foreldrene er på jobb. BM støtter et SFO-tilbud som drives av kirken vi samarbeider med i Khovd.

Lære om Jesus

Bare litt over to prosent av de som bor i Mongolia er kristne. De som jobber i kirken vi samarbeider med, forteller om Jesus i forskjellige landsbyer. BM støtter dette arbeidet, og på den måten kan flere barn i Mongolia få høre at Jesus elsker dem.

 

Misjonærbarn

Det koster penger å ha misjonærfamilier boende i Mongolia. Noen av pengene som blir samlet inn, vil brukes til å betale skoleplass for misjonærbarna.

 

 

Pengene til Barnas Misjonsprosjekt kan gis på forskjellige måter: Vipps penger på vippsnummer #521652, eller bruk bankgiro 8220 02 90131. Merk gaven med «Barnas Misjonsprosjekt»

Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Hei!
Du må logge deg inn for å kommentere!
Du kan også registrere deg dersom du er ny!