Fotball og slanger

«Wiii!» Håret til Elisabeth flyr bak henne mens hun løper i full fart bortover gresset! Hun er så rask at jeg nesten ikke rekker å se hvor hun løper. «Kom og bli med på fotball!» Jeg blir med og sparker ball. Den er gul og kul og spretter opp og ned før den triller fort forbi.

Tekst og foto: Lars Rugland Aarseth

Elisabeth bor på landsbygda sammen med mor, far og lillebror Samuel. De bor i et hus med masse fine trær og blomster rundt. Mor Marita og far Ola jobber som misjonærer i Elfenbenskysten. Elisabeth er fire år, og hun liker å løpe og spille fotball! Jeg liker også fotball, men krosjigurupelsen gjør at jeg blir så varm og sliten i sola! «Hihi!» roper Elisabeth når hun og den gule ballen flyr forbi meg i full fart.

Etter å ha spilt fotball går vi inn på terrassen Ønsker du å gi penger til Barnas Misjonsprosjekt, kan det gjøres på forskjellige måter. Du kan enten vippse penger på vippsnummer #521652 eller bruke bankgiro 8220 02 90131. Da må du i så fall merke gaven med «Barnas Misjonsprosjekt».og får litt juice av mamma Marita. Mmm, så kaldt og herlig! Det var godt nå som jeg er så varm! Etterpå lager Elisabeth noen fine perlesmykker, og så tegner vi sammen. Elisabeth tegner, mens hun synger en sang for seg selv. Hun tegner et kjempefint hjerte i mange forskjellige farger! Hun har nemlig en penn som ikke bare har en farge, men kanskje åtte forskjellige farger! Da slipper hun å hele tiden lete etter nye fargestifter. Det var lurt!

«Kom, så skal jeg vise deg noe faren min har fanget!» sier Elisabeth. Jeg venter spent på terrassen mens mamma Marita og Elisabeth er inne og leter. Så kommer Elisabeth tilbake med noe veeeldig langt. Det er helt flatt og brunt, med et spennende mønster i forskjellige brune farger. Jeg blir nesten litt redd der jeg står, og kjenner at det kribler litt i halen. «Hva er det?» spør jeg spent. «Det er et slangeskinn!» Elisabeth ler. Når hun holder slangeskinnet opp mot meg, går det nesten i bakken på begge sider, så langt er det! «Faren min fant denne slangen veldig nær huset vårt. Han fanget den, og så tok han vare på skinnet etterpå.» Wow, tenk at det finnes så store slanger i nærheten. Da er det godt å ha en far som passer på.

Ønsker du å gi penger til Barnas Misjonsprosjekt, kan det gjøres på forskjellige måter. Du kan enten vippse penger på vippsnummer #521652 eller bruke bankgiro 8220 02 90131. Da må du i så fall merke gaven med «Barnas Misjonsprosjekt».

Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Hei!
Du må logge deg inn for å kommentere!
Du kan også registrere deg dersom du er ny!

  • ElineV skrev en kommentar 24. januar 2019
    kult