Et viktig oppdrag

Jeg er på vei til noe som kalles Soma Biblia i Arusha. Der skal jeg få et viktig oppdrag.

Av Torunn Haraldsen

I Soma Biblia lager de barnebladet Twende, som ligner ganske mye på klubbavisa vi har i Superblink. Cathbert og Anne som arbeider i Soma Biblia har spurt om jeg kan ta med en bunke Twende på reisen min til Kiabakari. Det vil jeg selvfølgelig.

Åh, der er det noen som vinker til meg! Det er nok Cathbert og Anne!

  • Velkommen til oss, Linkus! Så flott at du vil hjelpe oss med dette oppdraget! Du ser, vi har det så travelt, så vi rekker ikke å få levert disse bladene til Kiabakari, sier Anne glad.
  • Selvfølgelig hjelper jeg! Men – jeg er bare litt nysgjerrig – hvorfor kan dere ikke bare sende bladene i posten, slik vi gjør med klubbavisen i Superblink?
  • Jeg skjønner at du lurer på det, Linkus, men du ser; de som bor på Kiabakari og mange andre steder i Tanzania har ikke postkasse slik som vi har i Norge. Og vi vil så gjerne at mange skal få lest bladet, for da kan de lære mer om Jesus.

Ingen postkasse!! Det er litt spesielt.. Så bra at jeg skal til Kiabakari, da! Kurer Linkus, liksom.

  • Her skal du se, Linkus. Her er mange Twende-blader. Får du plass til alle disse i lomma di, spør Cathbert.
  • Å ja, lomma mi er kjempestor, nesten like stor som magen, så det er ikke noe problem.

Bladene får plass i lomma, men jammen er det tungt. Godt jeg er en sterk krosjiguru!

  • Du Linkus?
  • Ja?
  • Du trenger vel ikke reise til Kiabakari med en gang? Har du lyst til å være noen dager sammen med oss her i Arusha før du reiser, spør Anne. – Vi har noen jenter som har veldig lyst til å treffe deg. De lurer på om du vil være med på skolen og i barnehagen. Og så har de veldig lyst til å ta deg med i en slangepark.
  • Oioioi – det sier jeg jammen ja til med en gang! Ikke noe problem, jeg har kjempemange dager på meg før jeg skal ta flyet tilbake til Norge.
  • Å, nå ble jeg glad, sier Anne og gir meg en god klem. – Bli med hjem til oss, da! Der er det pizza på gang.
Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Hei!
Du må logge deg inn for å kommentere!
Du kan også registrere deg dersom du er ny!