0

er samlet inn til nå.

0Oppdatert: 20. september 20172000000

Kina

Pengene dere samler inn dette skoleåret går blant annet til prosjekter i Kina. Målet er å samle inn 2 millioner kroner.


Kontonummeret til Barnas Misjonsprosjekt er 82200290131
Innbetalingen må merkes med «Barnas Misjonsprosjekt 11255»

Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Lørdagsskolen har fått dagsenter!

Skoleåret 2016/2017 samlet Barnas Misjonsprosjekt inn penger til et dagsenter for funksjonshemmede barn og unge i Kina. Nå har senteret åpnet!

High fives på søndagsskolen

Av og til klarer jeg nesten ikke å sove fordi jeg gleder meg sånn til alt jeg skal oppleve neste dag. Natta før jeg skulle på søndagsskole i Kina var en sånn natt. Jeg klarte så vidt å sovne fordi jeg var så kjempespent!

På sykkeltur til barnehagen

I dag var jeg med ut på tur, nærmere bestemt på sykkeltur! Jeg fikk være med Isabella til barnehagen hennes, og gjett om jeg gledet meg.

Gode ideer

Har du lyst til å være med å samle inn penger til Barnas Misjonsprosjekt? Her er noen gode tips. Husk bare på å spørre de voksne før du setter i gang.

Gleder seg til lørdagsskolen

Da Cheung ble født var det noe som gikk fryktelig galt. Den lille babyen fikk for lite oksygen under fødselen og holdt på å dø. Heldigvis klarte legene å redde ham.

Lørdagsskole

I dag er det lørdag og den aller siste dagen vår i Kina. Selv om lørdag er fridag for de fleste barn både i Norge og i Kina, så skal vi likevel på skole.

Alle barn har rett til…

Visste du at lover og regler er til å for å beskytte oss? Og visste du at vi som er barn har rett til mange ting?

Chan og geitekillingen

Når jeg, Chan, blir voksen skal jeg kjøpe meg en gård med plass til mange dyr. Jeg er så veldig glad i dyr, særlig geitekillingen Lok. Han er alltid klar for lek og kos, og han trøster meg når jeg er lei meg.

Arbeid på åkeren

Nå har vi stoppa igjen. Torgeir og Øyvind er helt ville på disse bussturene. Torgeir elsker å filme med drona si. Øyvind filmer han også. Og så tar han bilder. Og nå vil de filme noen mennesker som jobber på en åker.

Kjempeviktig skole

Tenk at jeg også endelig skulle få lov til å gå på skolen. Og så at det ble i Kina, da! De kinesiske tegnene er jammen vanskelige å få til, og jeg blir litt oppgitt når jeg ikke klarer det. Heldigvis har jeg en tålmodig lærer!

Hva tror de på i Kina?

Over halvparten av menneskene i Kina (ca 52,2 %) har ingen religion. Det vil si at de ikke har noen Gud som de tror på og ber til.

Kva er ein heim?

I verda er det mange forskjellige heimar. Nokon bur i byar og andre bur på mindre plassar. Veldig ofte vil ein heim sjå forskjellig ut forskjellige plasser i verda. Kanskje bur ein i eit hus, eller ein leilegheit, eller kanskje ei lita hytte?

Linkus i Kina

Hei på deg, eller Ni Hao som vi sier i Kina. Ja, jeg sier «vi», for jeg har jo tross alt vært i Kina i ti hele dager!

Barnas Misjonsprosjekt 2016/2017 – Kina

Skoleåret 2016/2017 fokuserer Barnas Misjonsprosjekt på Kina. Vi støtter blant annet to prosjekt for barn. Det første er retta mot «Left behind children» (fråreiste barn) og det andre mot barn med funksjonshemming.

Bestemors hus

I et murhus ved en grusvei, ikke så langt fra skole og butikker bor Ah-Kum og bestemor Chyou. Sammen med dem bor også Ah-Kums søster og deres onkel.

Livsglede #6

Linkus er i Kina og synger og danser med kinesiske skolebarn. Sangen er Livsglede av Oslo Soul Children. Gjengitt med tillatelse fra MTG Publishing og teksforfattere.

Linkus på skolen i Kina #4

Linkus besøker skoler i Kina. Her får han bli med i klassen og lære om lover og regler. Vi blir også kjent med gutten Dong som må ta mye ansvar hjemme, siden han er eldst i søskenflokken og foreldrene jobber utenbys.

Chan og geitekillingen #3

Bli med på besøk til Chan og geitekillingen hans. Foreldrene til Chan bor i storbyen. Vi besøker også Ling som bor bor hjemme med mamma og søsknene mens pappa bor i storbyen.

Etterlatte barn #2

Det er ikke bare vi her i Norge som bryr oss om de etterlatte barna i Kina. TV-kanalen BBC i England har laget denne filmen om barna.