Barnas Misjonsprosjekt – Mali og Elfenbenskysten

Fram til sommeren 2019 skal Barnas misjonsprosjekt samle inn penger til arbeid i Mali og Elfenbenskysten. For å se litt på hva som skjer her reiste jeg på tur sammen med Aasmund, Torgeir, Leif Thomas og Lars. Se hva vi gjorde og bli kjent med de folkene vi traff, i klubbavisen og her på superblink.no.

Gøy med leir og barnelag!

Akkurat som i Norge, trenger selvfølgelig barna i Vest-Afrika også å høre om Jesus. Og akkurat som her, er det mange barn i Mali og Elfenbenskysten som liker å dra på leir. På noen av leirene kan det komme så mange som 400 barn!

Vi har også besøkt flere barnelag i de to landene. Barnas Misjonsprosjekt vil gjerne støtte dette arbeidet slik at det kan startes enda flere barnelag og arrangeres enda flere leirer. Slik kan enda flere barn få høre om Jesus og bli glad i ham!

Hull uten gull

Har du vært på skattejakt noen gang? Det er mange som drømmer om å finne en stor skatt som kan gjøre dem rike! Noen steder i Mali går det an å finne små gullklumper nedi jorden. For å finne gullet, må man lete lenge og grave mange dype hull i bakken. Etterpå drar gullgraverne til nye områder for å lete videre. Men da ligger det jo store, farlige hull i bakken igjen etter dem! Av og til faller kuer eller geiter ned i hullene og slår seg i hjel! Barnas Misjonsprosjekt støtter arbeidet med å plante nyttige trær i de farlige hullene. Slik kan de gamle gullfeltene bli til gode beitemarker og åkrer igjen.

 

Du kan gi penger til Barnas misjonsprosjekt på forskjellige måter:

Du kan enten vippse penger på vippsnummer #521652, eller bruke bankgiro 8220 02 90131. Da må du i så fall merke gaven med «Barnas Misjonsprosjekt»

Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Hei!
Du må logge deg inn for å kommentere!
Du kan også registrere deg dersom du er ny!