Spinner og Gud

Rar tittel, synes du kanskje? Hva har spinner og Gud med hverandre å gjøre?

Mange barn har skaffet seg en fidget spinner denne våren. Du har kanskje en selv? Da vet du at de fleste spinnere har tre ender eller ledd. Disse leddene er like tunge og spinneren er avhengig av dem for å spinne lenge og uten å vingle. Tre i en, altså.

Gud er treenig, altså tre i en – akkurat som spinneren. En spinner – en Gud. Tre like viktige deler av spinneren. Tre like viktige deler av Gud, nemlig Gud (Faderen), Jesus (Sønnen) og Den hellige ånd.

Vi er nå inne i det som kalles treenighetstiden i kirkeåret. Neste gang du er på møte eller gudstjenesten og taleren snakker om treenigheten, eller om Gud, Jesus eller Den hellige ånd, så ta opp spinneren du har i lomma. Kikk på den, og kanskje så forstår du litt mer om Gud.

Men du, – ikke spinn under møtet eller gudstjenesten. Det er ikke sikkert at de rundt deg skjønner at du bare prøver å forstå hvordan treenigheten fungerer.

Liker? - Du må logge inn for å kunne like denne siden! ⇣ Skriv ut

Hei!
Du må logge deg inn for å kommentere!
Du kan også registrere deg dersom du er ny!

 • TheaK08 skrev en kommentar 18. august
  Dette liker jeg veldig godt!
 • Emiil skrev en kommentar 26. juni
  De ELO men de chalo del decpacito in spotify
 • LukasS skrev en kommentar 24. juni
  en sån vil jeg få
 • ElisabethM skrev en kommentar 20. juni
  Så kult
 • Yndlingsbil skrev en kommentar 17. juni
  Dette liker jeg veldig godt!
 • Mariemaus skrev en kommentar 16. juni
  KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!